9852365

Doneer een boom met een Mélisse tegeltje

Doneer een boom met een Mélisse tegeltje

Een tegel in huis, een boom in het bos

Zonder de natuur zouden mijn illustraties niet bestaan: ik haal mijn inspiratie uit de bijzondere flora & fauna en help graag mee aan een groene, gezonde wereld. Daarom heb ik een gelimiteerde oplage tegels (Friese witjes) geïllustreerd! Vier vrolijke vogels (de zwarte mees, de huismus, de pimpelmees en de vink) die het belangrijke groen vieren, bewaren en verspreiden. Je krijgt niet alleen een uniek tegeltje in huis: de aankoop van een tegeltje is tevens een boomdonatie! Per tegel zal er een boom geplant worden in een van de duurzame bosprojecten van Trees for All. Een prachtig (kerst)geschenk voor de natuur én de natuurliefhebber. Voor deze donatie ontvang je een mooi certificaat.

De eerste donatie is op donderdag 17 december 2020 gedaan. Door de verkoop van twaalf tegels kunnen er twaalf bomen geplant worden! Je kunt het certificaat hier bekijken.

Handgevormde Friese witjes

Alle tegels hebben een formaat van 13 x 13 cm. De illustraties van de vogeltjes zijn ambachtelijk ingebakken op met de hand geproduceerde Friese witjes. Het écht Hollandse, zachtwitte tegeltje dat zijn charme in imperfectie vindt!

Een handgemaakte tegelhouder

Je kunt er een handgemaakte, houten tegelhouder bij bestellen. Voor deze houders is uitsluitend gebruik gemaakt van tweedehands hout: oude kaasplanken van boeren en kaaspakhuizen hebben na bewerking een nieuw leven gekregen!

Eén tegel is één boom

De aankoop van een tegeltje is tevens een boomdonatie! Per tegel zal er een boom geplant worden in een van de duurzame bosprojecten van Trees for All. Een prachtig (kerst)geschenk voor de natuur én de natuurliefhebber.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.