Flora & fauna hebben altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. 
Ik herinner me hoe ik tijdens mijn levendige kindertijd de hele dag in de buitenlucht kon spenderen. Wat ik mooi vond verzamelde ik om later te bewaren en te bewonderen. Het werkelijk vastleggen van mijn fascinatie begon met kleine illustraties voor mijn eigen interieur. Voor ik het wist had mijn passie voor dieren en de natuur haar weg gevonden op papier, in winkels en op de muren van mensen die net als ik een grote liefde voor de natuur hebben.

Iedere illustratie is opgebouwd uit duizenden kleine stipjes, die ik met drie verschillende diktes fine-liner zet. Een bevredigend proces waarbij ik mij kan concentreren op ieder detail. Op deze manier voel ik mij helemaal verbonden voelen met het stuk dat ik probeer vast te leggen.

Inspiratie is er in groten getale. De natuur weet mij elke keer weer te verrassen! Ik heb inmiddels al een mooie collectie van prachtige dieren en levensechte botanica. Als je interesse hebt in een handgemaakte, gesigneerde illustratie, dan kun je mij altijd een mailtje sturen. Met veel plezier leg ik jouw verzoek vast op papier.
 U kunt mij altijd een berichtje sturen via Facebook of mailen via info@melisseprints.com.

Ook graag producten van Mélisse in jouw (web)winkel? Meld je dan aan via de Wederverkoop pagina, zodat je toegang krijgt tot de Wholesale omgeving.

– William Mooijman

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.