Ansichtkaarten van flora & fauna

De illustraties van Mélisse worden als ansichtkaarten en mini-prints gedrukt op natuurwit, houtvrij, ongestreken papier, geproduceerd zonder gebruik van optische witmakers. Zo vormen ze een natuurlijke toevoeging voor elk cadeau!

Koolmees – Mélisse Prints – Illustraties en ansichtkaarten van dieren en planten, flora en fauna

Mélisse ansichtkaarten in jouw winkel?

Jouw winkel ook vullen met vrolijke vogeltjes of bijzondere plantensoorten? Mélisse is ook beschikbaar voor wholesale! Je kunt mij dan een mailtje sturen via de Wederverkoop pagina. Er is een mooie reeks beschikbaar met diverse vogels, planten, zoogdieren, groenten en bloemen.

Specifiek voor jouw winkel

Zo nu en dan bedenk ik graag iets speciaals, zoals een klapkaart met goudaccenten voor de feestdagen, een kaartensetje met vijf voorjaarsvogels of kleine gift-tags. En soms ontwerp ik dit zelfs specifiek voor een winkel! Ik ben altijd op zoek naar een verrassende oplossing om van elk cadeau iets bijzonders te maken.

Bestelling boszanger – Mélisse Prints – Illustraties en ansichtkaarten van dieren en planten, flora en fauna
Slak – Mélisse Prints – Illustraties en ansichtkaarten van dieren en planten, flora en fauna

Maak het cadeau af

Een cadeautje geven is nog leuker dan een cadeautje ontvangen. En hetzelfde geldt eigenlijk voor een persoonlijk kaartje! Ik hecht waarde aan een ‘ouderwets’ handgeschreven kaart die met zorg uitgezocht is. Een tastbare herinnering die je kunt ophangen, neerzetten en koesteren. En hoe leuk als dit in jouw winkel direct gekocht kan worden, ter aanvulling van een mooi cadeau?

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.