Profiel

Steenuil Mélisse Illustratie Illustrator Flora Fauna

Flora & fauna hebben altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. 
Ik herinner me hoe ik tijdens mijn levendige kindertijd de hele dag in de buitenlucht kon spenderen én wat ik kon vinden in de natuur verzamelde om later te bewaren en te bewonderen. Het werkelijk vastleggen van mijn fascinatie begon met kleine schetsen voor mijn eigen interieur. Voor ik het wist had mijn passie voor dieren en de natuur haar weg gevonden op papier, in winkels en op de muren van mensen die net als ik een grote liefde voor de natuur hebben.

Iedere illustratie is opgebouwd uit duizenden kleine stipjes, die ik met drie verschillende diktes fine-liner zet. Een bevredigend proces waarbij ik mij kan concentreren op ieder detail. Op deze manier voel ik mij helemaal verbonden voelen met het stuk dat ik probeer vast te leggen.

Inspiratie is er in groten getale: de natuur weet mij elke keer weer te verrassen! Indien u geïnteresseerd bent in een handgemaakte, gesigneerde illustratie, dan zou het mijn genoegen zijn om met u samen te werken. Met veel plezier leg ik uw favoriete dier of levensechte botanica vast op papier.
 Voel u vrij om contact met mij op te nemen met eventuele vragen of verzoeken. U kunt mij altijd een berichtje sturen via Facebook of mailen via info@melisseprints.com.

Mélisse William Mooijman

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!